HUNDLIV & ANNAT VÄSEN

HUNDLIV & ANNAT VÄSEN

Kan man bli glad igen?

mest hundarPosted by Inger Boström 2012-09-25 15:16:44

Det blev en tung dag. Vår underbara fina lilla Rough har fått somna in p g a gravt höftledsfel.

Det fanns inget alternativ, SKKs avläsning visade att det, som befarats, var E-höfter och inget finns att göra. Höfterna skulle bara bli sämre och sämre. Det är alltid svårt att veta hur ont en hund har eftersom de är så smärttåliga, men nog hade Rough ont, det tror jag.

En så ung hund har ju aldrig fått utveckla sin potential - jag är dock övertygad om att han skulle blivit en fantastisk arbetshund, det lilla jag hann att se av hans medfödda egenskaper visade en enorm sökintensitet, utmärkt näsa, uthållighet att ligga kvar, leta och följa upp minsta vittring. Tänk om vi hade fått utveckla det här tillsammans. Vi gråter, både maken och jag, inför detta ofattbara. Vi påminns även om vår pointer Vegas som fick somna in i april, inte ens ett år gammal. Det såret är inte läkt - han fick inte heller leva sitt liv och utveckla sina talanger.

Visst sörjer vi våra gamla hundar som gått bort, men det är mer naturligt och vi har så många fina minnen att glädjas åt.

Älskade, älskade lilla Rough, det är så fruktansvärt tomt utan dig.

Tack för allt deltagande från så många vänner, tack till Lena, Roughs uppfödare, för ditt helhjärtade stöd - jag vet hur svårt det är att vara uppfödare, trots att man alltid gör sitt allra bästa.

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ann-Sofie o Allvin 2012-09-29 11:31:04

Så jobbigt, så hemskt o sån känsla av orättvisa. Ni var så fina tillsammans Inger o jag tänker på hur trygg han såg ut med Dig. Rough hade ett fint liv med Dig trots att det blev på tok för kort. Mina varmaste tröstetankar. Kraaam

Posted by Anne N 2012-09-26 21:31:01

Så sorgligt! Man har så svårt att acceptera och fatta meningen med att en individ som står i början av livet inte ska få vara med!

Posted by Inger 2012-09-26 08:32:54

Tack alla vänner för stöd och deltagande, det värmer verkligen.

Posted by Åsa 2012-09-25 16:29:27

Åh Inger, känner med er!

Posted by Ulrika Berge 2012-09-25 15:41:00

Usch, så urjävligt. Tänker på er.